Túráztál már a budapesti kocsmák között? A Kocsmák Éjszakáján megteheted szervezetten!

Csak keresd a KÉJ csomagokat az akcióban lévő helyeken, és fogyassz minőségi italokat garantált árakon. KÉJelegj felelősséggel, induljon a kocsmapárti kocsmaparti!

Ennek előfeltétele, hogy 500 forintért vásárolj egy karszalagot, amihez máris kapsz 15 kupont, amiket beváltva 10 évvel ezelőtti áron ihatsz, ehetsz, játszhatsz, de még márkázott poharakat és korsókat is nyerhetsz. Részletek a Kocsmák Éjszakája facebook oldalon.

Kocsmák Éjszakája
Kocsmák Éjszakája

Helyszínek

57. számú Italbolt Előre, Akácfa söröző, Blaha söröző, Broadway söröző, Bródy söröző, Centrum söröző, Club söröző, Corvin presszó, Krúdy söröző, Nagydiófa borozó, Olimpia borozó, Pizza King étterem és söröző, Pozsonyi söröző, Rock Randevú, Zöld Kancsó

Étel-ital

A Kocsmák Éjszakája helyszínein a karszalaghoz járó kuponokat beváltva 200 forintba kerül a csapolt Arany Ászok, 4 cl Stolichnaya vodka és a Zsindelyes pálinkákból a szilva, a körte, abarack és a törköly.

Baráti ajánló

Csodás rendezvénysorozat ez a Kocsmák Éjszakája. Amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Zöld Kancsóban és a Broadway sörözőben forgatott kisvideón már senki sem szomjas. Ganxsta ZoleePapp SzabiPulius TibiSzorcsik Viki és Bebe is okosakat szólnak a képsorokon, illetve néhány hidrogénos lufit szívott arc énekel, mert az vicces!


Felderítjük a környék kocsmáit.

vendéglátóhely érdekesség