Adatlap – Mad Garden Buda

Budai menedék, napsütötte kert

A 2022. április 15-én elrajtoló Mad Garden Buda egy olyan befogadó hangulatú kerthelyiség, amely különleges ékszerdoboza lehet a budai közösségi létnek; nem csupán egy másolata, hanem, ha úgy tetszik, a kvintesszenciája a már meglévő egységeknek. Egy komoly játéktér. Elegánsabb, mint a Mad Kert, de lazább, mint a Madhouse. Megfoghatatlan hangulatok, jazz triók, alternatív dj-k, közösségi vásárok, gyerekprogramok, művészfilm vetítések… Egy erőlködésmentes hely, aminek a kúlsága abban van, hogy nem akar kúl lenni. 11 sörcsappal, teli hűtőkkel és a város legjobb tacojával!

Őrült ötlet

Szilágyi Tamás, Mad Scientist alapító-tulajdonosa elmondta:

A Neked Csak Dezső szögre akasztja a kalapot határozatlan időre. Az általuk működtetett harmadik hely volt ez, egy budai kerthelyiség, aminek a további üzemeltetését nekünk ajánlották fel először. Mindig tudják, hogy kit kell keresni, ha egy balekre van szükség, aki mindenbe belevág kalandvágyból. Én egy hiánypótló egységnek éreztem ezt, és az első pillanattól fogva imádtam ezen a projekten dolgozni.

Mad Garden Buda
Mad Scientist projekt

A Mad Garden Buda koncepció valahol a Madhouse és a Mad Kert között helyezkedik el. Utóbbitól abban különbözik, hogy nem csak sört kapni, hanem az Anker közi egység itallapjából inspirálódva itt is van Casino Mocca kávé, organikus borok, koktélok és egy elég combos spirit szekció. Mindez a jelen helyzetben egy “külvárosi” egység működési költségével, a pultnál történő kiszolgálással és Piszkor Norbi MADHOUSE séf gluténmentes taco válogatásával fűszerezve!

Meddig lehet terjeszkedni?

Nem kell attól félni, hogy azért nem megy idén senki a Mad Kertbe, mert mindenki a budai egységben lesz. Ez tényleg olyan szinten két ellentétes pontja a városnak, hogy mindenki a hozzá közel esőbe fog menni.

Szilágyi Tamás végezetül hozzátette:

Bár Sefcsik Marci kinevet, amikor azt mondom, hogy ez a vége a vendéglátós terjeszkedésünknek. Szerinte úgyis kitalálunk még valami hülyeséget. De én most úgy érzem, megvagyunk. Én már azt sem tudom, hogy ezeket hogy hoztuk létre, de örülök, hogy idáig eljutottunk. Egy igazán fantasztikus utazás volt.


Felderítjük a környék kocsmáit.

vendéglátóhely érdekesség