Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: ajánló

Mad Garden Buda

A Mad Kert és a Madhouse után a Mad Scientist sörfőzdéhez köthető harmadik különleges hangulatú helyiség nyitja meg a kapuit az egykori Selyemgombolyítóban: helló Mad Garden Buda!

Olvass tovább

MONYO Land

MONYO Land néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye a MONYO Brewing új sörfőzdéjének kertjében, Kőbányán. A MONYO Land létrejöttével a MONYO brand szintet lép, immáron nem csak minőségi söröket, de minőségi szórakozást is nyújtanak a jövőben.

Olvass tovább

BrewDog hatás

Nagy csinnadrattával, az előre meghirdetett dátumhoz képest több hét csúszással, 2018. november 16-án a nagyközönség előtt is megnyílt a BrewDog Budapest. Kellett ez nekünk?

Olvass tovább

Bus Pub

A Bus Pub ötlete 2016-ban született meg. A végeredmény egy csuklós Ikarus buszból kialakított exkluzív kocsma lett, 2020-tól a Busz Bár tulajdonában.

Olvass tovább

Csepeli Szurkolói Aréna

Felépült a Csepeli Szurkolói Aréna a Szent Imre tér szomszédságában, a Csepel Művek I-es kapuja előtt. Az ötszáz fő befogadására alkalmas fából készült aréna egyik végén a lelátó, a másik végén egy 16 és fél négyzetméteres ledfal áll. Közepén felfestett műfüves futballpálya – rajta sörpadokkal -, két szélén büfé várja a szurkolókat. A rendezvény hivatalos söre: az igazi Csíki Sör.

Olvass tovább

Kocsmablog médiadíj

Puska Tamással nem meglepő módon egy kocsmában beszélgettünk. A közelmúltban médiadíjjal jutalmazott weboldal tulajdonosa kezdetben olyan, félig-meddig fiktív történeteket írt, amelyeknek ő maga volt a főszereplője. Idővel azonban elkezdett égni a lába alatt a talaj. Ekkor pattant ki a fejéből a Kocsmablog ötlete, melyre jó néhányan bizonyára rákerestünk már, amikor információra volt szükségünk egy-egy szórakozóhelyről.

Olvass tovább

Kocsmalátogatási rekord!

Sikerült, megcsináltuk! 2013. június 29-30-án Budapesten, az ún. Non-stop Sörmaraton során 24 óra alatt 281 vendéglátóhelyen söröztünk megadott szabályok alapján, vagyis megdöntöttünk egy kétéves Guinness-rekordot.

Olvass tovább
Betöltés