Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: ajánló

MONYO Land

MONYO Land néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye a MONYO Brewing új sörfőzdéjének kertjében, Kőbányán. A MONYO Land létrejöttével a MONYO brand szintet lép, immáron nem csak minőségi söröket, de minőségi szórakozást is nyújtanak a jövőben.

Olvass tovább

Bus Pub

A Bus Pub ötlete 2016-ban született meg. A végeredmény egy csuklós Ikarus buszból kialakított exkluzív kocsma lett, 2020-tól a Busz Bár tulajdonában.

Olvass tovább

Csepeli Szurkolói Aréna

Felépült a Csepeli Szurkolói Aréna a Szent Imre tér szomszédságában, a Csepel Művek I-es kapuja előtt. Az ötszáz fő befogadására alkalmas fából készült aréna egyik végén a lelátó, a másik végén egy 16 és fél négyzetméteres ledfal áll. Közepén felfestett műfüves futballpálya – rajta sörpadokkal -, két szélén büfé várja a szurkolókat. A rendezvény hivatalos söre: az igazi Csíki Sör.

Olvass tovább

Kis prágai kocsmakalauz

Izgalmas kocsmák, goromba csaposok, pikáns sörkorcsolyák várják a Prágába érkező sörturistákat. Még olyan kocsma is van, ahol pumák laknak az udvaron. Merre induljunk, hogy mindenből a lehető legjobbat találjuk?

Olvass tovább
Betöltés