Látogatás: 2015. március 11. 18:15-22:00


Adatlap – Stifler Bar

Vélemény – Stifler Bar

apuska:

Épp ideje volt, hogy az hosszú évek óta üresen álló Lakberendezési Áruházzal kezdjen valaki valamit. A non-stop kocsmák közvetlen szomszédságában persze megint egy kocsma született, de immár valódi stílust teremtve, amerikai mintára egy hamisítatlan sport bárét: 23 tévé, 8 féle csapolt sör, 670 nm, 432 férőhely.

2015. február 13-án volt a Stifler Opening Party, ahol még az is lehet, az Amerikai pite csábító MILF nagyasszonya, Stifler mamája is feltűnt. Mondjuk a pultban szorgoskodó fekete pólós, piros hózentrógeres egyenruhás fiatalok azóta nem látták, de jó hír, így is van kiken legeltetni az éhes szemeket, kiszolgálás a pultnál, sűrűn felállnak, közlekednek.

A koncepció és tulajdonosi kör pont ugyanaz, mint a Spitz and Burger esetében. Ellenben a megvalósítás lényegesen profibb, a hatalmas kirakat mögött egy nagy légtérbe belepakoltak apait-anyait, és mi praktikus, már messziről jól mutat, vagyis a villamos ablakából a legújabb kocsmákat kukkolva adja el magát, biztatónak látszik.

Hello USA, my name is Stifler, Amerika beköszön! A boxos kialakításban a sörpadoknak végre nyoma sincs, a kanapék és székek kényelmesek, minden méretben vannak asztalok, jók a fények, stílusos a padló, a falon a táblák, a sárga taxi ajtó, a rendszámok, a sportmezek, a lemezborítók mind nagyon amerikai, a tartó oszlopot olajos hordókkal körbefonni menő, a még(?) sehova sem vezető lépcső ütközésig csábít, ráadásként az ipari mennyiségű tévén az itthon fogható összes sportadó feltűnik. Plusz menő kézműves hamburger kérhető! No, de itt sem helyben sütik, a kölcsönös üzleti előnyt szem előtt tartva inkább bízzák a profikra, csak ezúttal a szomszédban nem a Zing a bérlő, hanem a W35, melynek mára 5 üzlethelyisége nyílt Budapesten, és ami születési helyéről, a Wesselényi utca 35-ről kapta a nevét. Persze a hamburgerre forgalomtól függően lehet, sokat kell majd várni. Erre vezették be a sorszámozást, és tették az aktuális állapotjelentést fényújságon követhetővé.

Terasz? Sajnos az az egy nincs. De ennyi tapasztalattal és rutinnal össze kellett egy ilyet már hozni, hogy lássák a népek, a legjobbkocsma ilyen, amikor szintet emel, de az árakat nem húzza vele a plafonig. Hiszem, ez most a hálózat ékköve. Persze kihagyhatatlan, ha már az itallap hátulján adja magát egy üres felület, hogy ne sorolják fel a 17 másik érdekeltségüket is, de legalább látszik, mennyire színes a mezőny.

Szóltunk már többről: Előre 57Négyes-hatos KirályOlimpia borozóUdvarRomCafé KárpitAkácfa sörözőFüge UdvarKertész sörözőBakegér borozóSpitz & Burger; és van még pár, ahova hivatalból nem mentünk el: Sark, Sark 2, Made In, Négyes-hatos Corvin, Négyes-hatos Blaha, Négyes-hatos Wesselényi; de az biztos, hogy ezek után a saját frontjukon is lesz mihez viszonyítani. Kétélű fegyver, de öröm használni! Legyen a program barátokkal sörözés, romantikus randevú, kajálás vagy sportközvetítés, a Stifler Bar az összes igényt lefedi. És ide ugyanúgy elhoznám Stifler mamáját, ahogy a saját anyámat is!

kalimpa:

Fasza kis amerikai stílusú kocsma ez a maga legalább 20-25 db TV-jével, ahol folyamatosan ömlik az amcsi sport: NBA, NHL, kamionverseny, ilyenek. a csaposok nem a leggyorsabbak, viszont kedvesek és udvariasak voltak velünk. az árak inkább már BÁR kategóriájúak, de még megfizethető. Design nekem bejött, főleg az amerikai mezek és a színvilág miatt, ja meg a WC külön jól nézett ki, de a WC-s néni effektust nem értem…

Nem rossz hely pár sörre!

juli:

Sportkocsma, LCD tévék, fények, külföldi kocsmaérzés. Az anyaghasználat érdekes: trapézlemez, terpesztett lemez – fények kellemes időtöltés egy nagy térben.

balu:

Televízió szalon. Utoljára a Media Marktban éreztem így magam. BL selejtező ide vagy oda, épp most mutatják Zangiefet a brutál pankrátort jobbra hátul, de egy másik focimeccs is megy párhuzamosan balról. Média és sportbuzik előnyben, én ide többet nem hiszem.

tapi:

A körúti kocsmaffia újabb ékköve. Nagyon rendben a hely. Nyüzsi, sok lyuk, egyetemista, de legalább fiatalos arcok, pár külföldi. Az ezer LG screen kicsit sok, focihoz vagy bármilyen más sportközvetítésekhez kiváló. Ja, és van hambi is, amerikai stílusú. 

Árak a látogatás idején – Stifler Bar

  • Csapolt sör (5 dl): Arany Ászok, 390 Ft
  • Üveges sör (5 dl): Arany Ászok félbarna, 450 Ft
  • Bor (1 dl): Frittmann Cserszegi fűszeres, 150 Ft
  • Rövid (4 cl): Unicum, 490 Ft
  • Üdítő (2,5 dl): Cappy rostos gyümölcslé, 250 Ft
  • Meleg ital: Capuccino, 350 Ft
  • Harapnivaló: Ropi, 150 Ft

Értékelés – Stifler Bar

4 pont

Felderítjük a környék kocsmáit.

vendéglátóhely érdekesség