Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia énekelt már death metál zenekarban, kipróbálta magát a rap műfajában, ám országosan ismert 2014-ben lett, mikor a közmédiában futó Dal című műsorban a Honeybeast zenekarral előadták a Legnagyobb Hős című dalukat, amit azonnal megszeretett a közönség. A zenén kívül más művészeti ágakkal is kacérkodik, saját grafikái alapján Rajcsányi Balázs animációival készült el az előbb említett slágerhez a videoklip, és sorra nyílnak kiállításai.

Név: Tarján Zsófia
Születésnap: 1985. november 30.
Foglalkozás: énekes, grafikus
Mottó: Csak őszintén.

Tarján Zsófia
Tarján Zsófia

Mikor és hol rúgtál be először?

Egészen kicsi voltam. Olyan 10 éves lehettem, mikor megittam 3 deci forralt bort, sok alkohol nem volt benne, de elég volt ahhoz, hogy egész este aludjak az asztalon édesanyám mellett.

Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?

Nem nagyon járok ma kocsmába. De volt egy olyan időszak az életemben, amikor a haverokkal sűrűn összejártunk az érettségi évében, de az sem az ivásért volt, csak hogy együtt legyünk.

Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?

Legtöbbször koncertre megyünk, moziba, vagy csak kiülünk egy parkba beszélgetni. Ha koncert, akkor tudatos, megyünk a program után, ha ilyesmiről nincs szó, akkor csak alakul.

Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?

Én a nagyobb helyeket szeretem, ahol koncertek is vannak. Ilyen a Barba Negra Club, a Barba Negra Track és a Budapest Park, fesztiválokra járok, azoknak tök jó hangulatuk van, illetve ha már kocsmázás, akkor nekem mindig az a jó, a szabad téren iszok, mert akkor sokkal kevésbé tudok berúgni. Mikor még lehetett dohányozni a klubokban, nem dohányzóként irtózatosan hamar ki tudtam készülni, sokszor ki kellett mennem. A friss levegő nekem fontos.

Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?

Nagyon szeretem a különböző borokat, és szeretem a sört is. Sajnos mostanában kiderült, hogy glutén érzékeny vagyok, úgyhogy a sörrel vigyáznom kell. A jó pálinkákat nagyon szeretem, és a jó whiskyket is. Télen még gyógytea párti vagyok.

Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?

Csehországban voltunk régen egy kis turnén a death metál zenekarommal, és ott tök jól éreztük magunkat. Finom és olcsó volt a sör, rengeteget ittunk, berúgtunk és iszonyatosan másnaposok voltunk.

Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?

Számomra megtiszteltetés. Ha ilyenkor megkérnek valamire, mondjuk egy fotóra, autogramra, akkor azt én nagyon szívesen adok. Még nem nagyon szoktam meg ezt a dolgot, és szerintem nem is lehet.

Tudod-e, hol a határ?

Van amikor igen, az esetek 95 százalékában, viszont van az a bizonyos 5%, amikor átugrom. Egyébként a legjobb bulik ilyenkor vannak, amikor hosszan mentek az utcán, és még egyet, és még egy helyre, soha véget nem érő ivászat, amiből csodálatos másnapok szoktak kerekedni. Egy alkalommal, mikor zenekari próba volt másnap, azt soha nem fogom elfeledni: 6 órán át próbáltunk… borzalmas volt.

Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?

Nem, ilyen nem volt.

Mi a trükköd másnaposság ellen?

Sok vizet szoktam fogyasztani, gyógyteát, C vitamint szedek, és megpróbálok minél többet aludni.

Adatlap – Honeybeast

Szabadon kitölthető szövegdoboz

Ha ez itt a reklám helye, dal vagy videoklip részleteket vágnék be, koncertképeket, és kitalálnánk Zolival, a zenekar lelkével egy jó kis szlogent, egy jó kis dallamot, majd belezúdítanám az emberek tudatába.

Felderítjük a környék kocsmáit.

vendéglátóhely érdekesség